Proč zvolit sojovo-kokosový vosk místo parafínu?

Ptáte se, proč zvolit sojovo-kokosový vosk místo levnější parafínové "klasiky"? Máme hned několik PRO: Sojovo kokosový vosk je ekologický a z obnovitelných zdrojů. Hoří o 50 % déle než škodlivý parafín, nevypařuje žádné karcinogenní látky, je vhodný pro astmatiky a alergiky no a v neposlední řadě: je VEGAN.

 

Zdraví na prvním místě

Oproti parafínu, který se vyrábí z ropy, mají sojovo-kokosové svíčky výhodu, že jsou zdraví neškodlivé a ekologické. Navíc, máte-li to životní štěstí, že jste alergik nebo astmatik, jsou takové svíčky pro vás zcela vhodné. Obsahují totiž vosk ze sójových bobů a kokosu, který v mnoha regionech pěstují tamní zemědělci. Na rozdíl od parafínu tento vosk při roztavení ani nevypouští žádné karcinogenní látky.

 

Dloooooouhá doba hoření

Naše přírodní svíčky hoří o 50 % déle než ty z parafínu.  Může za to nižší teplota tání. Svíčka vám tak bude dělat radost daleko, daleko déle. A to se vyplatí.

 

Nehrozí bolehlav

Do našich svíček dáváme pouze přírodní oleje: esenciální a vonné. Tyto vůně se ve vosku uvolňují postupně, nehrozí tak pověstná bolest hlavy. Pouze relax, pohoda a jazz. :)

 

Žádná překvapení

Sojovo-kokosový vosk nemá žádné aroma. Nevoní ani po soje ani po kokosu, jak by se mohlo předpokládat. Veškeré vůně jsou z něj odstraněny pomocí rafinace. To, co ze svíčky cítíte, jsou pouze přírodní oleje, které do ní osobně vmícháváme. Tato směs vosku hoří rovnoměrně, čistě a dlouho. Produkt je netoxický, nekarcinogenní a biologicky odbouratelný.  A samozřejme vegan.

Zpět do obchodu